Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

ΓΕΛ Φιλώτα - Εκδήλωση μνήμης για την 110η επέτειο απελευθέρωσης της περιοχής Αμυνταίου…

   Ειρηνικές  σκηνές και σκηνές πολέμου, γενναίες αποφάσεις αυτοθυσίας, στρατιωτικές επιτυχίες και στρατηγικά λάθη προγενέστερα και μεταγενέστερα, γεγονότα της απελευθέρωσης της περιοχής Αμυνταίου το 1912, το Αμύνταιο της τότε εποχής, το Αμύνταιο του σήμερα…
  Πλούσιο φωτογραφικό υλικό με ιστορικούς χάρτες, ντοκουμέντα και ζωντανή αφήγηση των γεγονότων, από την Ιστορικό του ΓΕΛ Αμυνταίου κ. Τραϊανού Ευδοξία, σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολύ περιεκτικό «Μάθημα Ιστορίας», στην εκδήλωση μνήμης του ΓΕΛ Φιλώτα για την 110η επέτειο απελευθέρωσης της περιοχής Αμυνταίου, στον φιλόξενο χώρο του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας.

 
Ευχαριστούμε το ΓΕΛ Αμυνταίου και ιδιαίτερα την κ. Τραϊανού Ευδοξία, η οποία έκανε την έναρξη για τη δημιουργία δικτύου συνεργασίας μεταξύ των δύο σχολείων.
Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια
Μπούτσκου Παναγιώτα
και ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών του ΓΕΛ Φιλώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.