Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Εκδήλωση μνήμης για την 110η επέτειο απελευθέρωσης της περιοχής Αμυνταίου, του ΓΕΛ Φιλώτα…

   Το ΓΕΛ Φιλώτα, στο πλαίσιο υιοθέτησης καλών πρακτικών και δικτύωσης των σχολικών μονάδων του Δήμου Αμυνταίου, διοργανώνει εκδήλωση μνήμης για την 110η επέτειο της απελευθέρωσης της περιοχής του Δήμου Αμυνταίου, με ομιλήτρια την κ. Τραϊανού Ευδοξία φιλόλογο με μεταπτυχιακό τίτλο ιστορικών σπουδών του ΓΕΛ Αμυνταίου, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (κτίριο πρώην Δημαρχείου Φιλώτα) και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο.
  Ευχαριστούμε θερμά την κ. Τραϊανού Ευδοξία που πρόθυμα αποδέχθηκε την πρόσκληση που της απευθύναμε, τη Διευθύντρια του ΓΕΛ Αμυνταίου κ. Ζούλα Ευαγγελία που ενθάρρυνε και διευκόλυνε την πρωτοβουλία, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φιλώτα κ. Μωϋσάκη Σπύρο που υποστήριξε τη διοργάνωση και τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) για την ευγενική παραχώρηση του Αμφιθεάτρου του Κέντρου, με σκοπό την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια
Μπούτσκου Παναγιώτα
και ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών του ΓΕΛ Φιλώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.