Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Συνάντηση Δημάρχου Αμυνταίου με μαθητές του ΕΠΑΛ Αμυνταίου…

 
Με τους αντιπροσώπους του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του ΕΠΑΛ Αμυνταίου, Γκώγκο Παύλο, Ιωάννου Δημήτρη και Καραγιάννη Στέφανο συναντήθηκε στο γραφείο του το πρωί της Τρίτης 18 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης. Παρόν στη συνάντηση ήταν και  ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμυνταίου κ. Νίκος Γιώσκος.
  Οι μαθητές μετέφεραν τα αιτήματά τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη σχολική μονάδα αναφορικά με κτιριακά ζητήματα καθώς και με την θέρμανση, την καθαριότητα και τον εξοπλισμό. Συνομίλησαν αρκετή ώρα με τον Δήμαρχο Αμυνταίου με τον ίδιο να δηλώνει αρωγός στα αιτήματα τους και να δεσμεύεται ότι θα συνδράμει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου, στην ικανοποίηση των αιτημάτων των μαθητών.
Γραφείο Τύπου Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.