Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Η ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Φλώρινας για τους υποψηφίους βουλευτές στις επερχόμενες εθνικές εκλογές...

   Η Νέα Δημοκρατία, η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, στα 48 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας της είναι σταθερά προσηλωμένη στις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας της κοινωνικής δικαιοσύνης  και των ίσων ευκαιριών σε όλους.
  Με αυτό το πλέγμα αξιών λειτούργει όλα αυτά τα χρόνια από την ίδρυση της μέχρι σήμερα και έχει συμβάλει καταλυτικά στην κοινωνική πρόοδο, στην ισχυροποίηση των δημοκρατικών θεσμών  και στην οικονομική ανάπτυξη  της πατρίδας μας.
  Με αυτό το πνεύμα καλωσορίζουμε στην μεγάλη ανοιχτή δημοκρατική παράταξη   όλα τα στελέχη νέα και παλαιότερα τα οποία έχουν εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους να συμμετέχουν στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν –σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό – στο τέλος της τετραετίας.
  Επειδή ως Δ.Ε.Ε.Π καθημερινά γινόμαστε δέκτες έντονων παραπόνων ότι κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) λειτουργούν αντιδεοντολογικά και εκτός των καταστατικών κανόνων και λειτουργιών του κόμματος, οφείλουμε να επισημάνουμε και να ενημερώσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι σήμερα και μέχρι την επίσημη ανακοίνωση από την αρμόδια εκλογική επιτροπή του κόμματος δεν έχει δοθεί κανένα χρίσμα σε κανένα φερόμενο υποψήφιο.
  Συνεπώς συμπεριφορές στελεχών που λειτουργούν ως ήδη υποψήφιοι και μοιράζουν προεκλογικές υποσχέσεις τις καταγγέλλουμε, είναι καταδικαστέες και καλούμε όλο τον κόσμο τις Νέας Δημοκρατίας να τους απομονώσει γιατί  μόνο κακό κάνουν  στην παράταξη. Ελπίζουμε να μην αναγκαστούμε να προβούμε στην λήψη μέτρων σύμφωνα με το καταστατικό.
  Στόχος της ΔΕΕΠ Φλώρινας και όλων των στελεχών και φίλων της παράταξης είναι να ολοκληρωθεί η τετραετία της σημερινής κυβέρνησης. Απέναντι στην δημαγωγία, τα πειράματα  και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, οφείλουμε  όλοι μαζί ενωμένοι να δώσουμε ξανά την μάχη και να επανεκλέξουμε αυτοδύναμο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
  Για το λόγο αυτό καλούμε όλους να συστρατευθούν σε αυτήν τη μεγάλη εθνική προσπάθεια και να αφήσουν κατά μέρος τις προσωπικές τους φιλοδοξίες μέχρις ότου προκηρυχθούν οι εκλογές. 
  Μέχρι τότε τους καλούμε να βάλουν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια που καταβάλει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση για την ανάταση της χώρας.
Κάθε πράγμα στον καιρό του…
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΕΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

2 σχόλια:

  1. ..Αρχισαν τα οργανα,..η, ..ο σωζων εαυτον, σωθητω..η,..εχει κεσατια το μαγαζι..η,..δυσκολες εποχες για πριγκηπες..η,..πουνε τα χρονια,ωραια χρονια..κτλ..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία ανακοίνωση απο το γραφειο του βουλευτη.ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. Ερε γλέντια έτσι κ γίνει μονοεδρική,ούτε τρίτη δε θα ειναι η Νδουλα.
    Οργανωμένος Δεξιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.