Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Έπεσε η αυλαία της μεγάλης εμποροπανήγυρης του Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)

   Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, έπεσε η αυλαία της ετήσιας εμποροπανήγυρης του Αμυνταίου. Εκατοντάδες εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες, τόσο από την περιοχή όσο και από πολλά μέρη της Ελλάδος αλλά και της γειτονικής Βόρειας Μακεδονίας, έδωσαν το παρόν στο μεγάλο αυτό γεγονός του δήμου Αμυνταίου.
  Μετά τα δύο χρόνια απραξίας -λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού-, η ανάγκη όλων για μαζική διασκέδαση και χαλάρωση από τις καθημερινές σκοτούρες ήταν έκδηλη και βρήκε ιδανική διέξοδο στις υπαίθριες ταβέρνες και τα λουνα παρκ…

 
 

1 σχόλιο:

  1. ..Το πιο σημαντικο,θαυμαστο,και χρονο με το χρονο γιγαντουμενο,χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια,δαπανες,και ικανοτητες,απ το Δημο μας,αντιθετα, με εισρροη ζεστου χρηματος στα ταμεια του,ειναι το ονομαστο ΠΑΝΗΓΥΡΙ μας,που πλησιαζει, τα 100στα του γενεθλια!!!!Υπαρχουν σιγουρα,οπως παντου,αρνητικα...Ομως τα θετικα, ειναι ασυγκριτως,περισσα..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.