Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας…

   Συνάντηση με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Όλγα Μούσιου – Μυλωνά και Ζαχαρία Τούνα  είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, με αντικείμενο τη μεταφορά των μαθητών στις σχολικές μονάδες.
  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε ότι η μετακίνηση των μαθητών εκτελείται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, και τα όποια προβλήματα προέκυψαν αντιμετωπίστηκαν σχεδόν στο σύνολο τους.
  Η συνεργασία τόσο με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, όσο και με τους Διευθυντές των σχολείων της Π.Ε. Φλώρινας είναι εποικοδομητική, με συνέπεια να έχουν ελαχιστοποιηθεί τα ζητήματα που αφορούν τη μετακίνηση των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.