Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Αμυνταίου: Οκτώβρης - μήνας πρόληψης και ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού…

   Στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σχετικά με τον καρκίνο του μαστού ο Δήμος Αμυνταίου, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων «Μαζί για τη Ζωή», ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Φλώρινας, το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου, το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας, η ομάδα Εθελοντισμός Ανδρόνικος team, ο Δήμος Φλώρινας και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας συνδιοργανώνουν δράσεις σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

 
Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό στα εμπορικά καταστήματα και τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Δήμου Αμυνταίου ενώ το βράδυ φωταγωγήθηκε σε ροζ χρώμα το Παλαιό Πρώτο Δημοτικό Σχολείο.
  Η συμβολική φωταγώγηση υπενθυμίζει σε όλους τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.
 
Ο προληπτικός έλεγχος αποτελεί σημαντικό «όπλο» στην μάχη κατά του καρκίνου. Ο καρκίνος του μαστού αν διαγνωσθεί στα πρώτα στάδια μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.