Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Συναντήσεις εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας & Μεταφορών, Ευφροσύνης Ντιό, με τα Επιμελητήρια της Π.Δ.Μ...

 
Τη συνάντηση με τους προέδρους των τεσσάρων Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΖΕΠ, διαδέχθηκαν επισκέψεις της Αντιπεριφερειάρχη Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών στο κάθε Επιμελητήριο χωριστά, με παράλληλη συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεων.
Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο κατάρτισης του νέου Προγράμματος Ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το 2023.
  Από την εμπειρία υλοποίησης του Προγράμματος για το τρέχον έτος λήφθηκαν υπόψη τεχνικά και πρακτικά ζητήματα που προέκυψαν κατά τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, με σκοπό τον ακόμα καλύτερο σχεδιασμό για το 2023.
  Το αμείωτο ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για συμμετοχή σε εκθέσεις δίνει το έναυσμα στην Αντιπεριφερειάρχη να εισηγηθεί το νέο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το 2023, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εν δυνάμει εκθετών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που σε συνδυασμό με μια σειρά άλλων δράσεων θα στηρίξει για άλλη μια χρονιά την εξωστρεφή επιχειρηματικότητα της περιοχής μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.