Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Ψηφιακή αναβάθμιση του Διοικητηρίου της Π.Ε. Φλώρινας…

   Η Π.Ε. Φλώρινας εγκατέστησε ασύρματο ίντερνετ (WiFi) σε όλους τους ορόφους και τις Υπηρεσίες  του Διοικητηρίου Φλώρινας. Η πρόσβαση στο δίκτυο είναι ελεύθερη για τους πολίτες και τους εργαζόμενους τόσο των υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας όσο και του Δήμου Φλώρινας.
  Το έργο μελετήθηκε, δημοπρατήθηκε και υλοποιήθηκε κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, με τα στελέχη της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Περιφέρειας Δυτικής
Μακεδονίας και το τοπικό Τμήμα Πληροφορικής της Π.Ε. Φλώρινας.
  Ο Επιχειρησιακός Υπεύθυνος Δικτύων & ΣΥΖΕΥΞΙΣ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Δημήτριος Καραθανάσης κατά τη συνάντηση του με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου τον ενημέρωσε για τις τεχνικές λεπτομέρειες λειτουργίας και χρήσης του δικτύου (WiFi).
  Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στοχεύουν στην αξιοποίηση στο έπακρο των δυνατοτήτων που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία για όλες τις υπηρεσίες και τα στελέχη της Περιφέρειας, με τελικό όφελος την παροχή καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.