Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Πρωτιές για τον Τάσο Χατζηχρήστο και την ομάδα του στην 5η Δεξιοτεχνία Βελβεντού…

   Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον ΣΜΑΒ η 5η Δεξιοτεχνία Βελβεντού. Ο Τάσος Χατζηχρήστος κατέλαβε επάξια την 1η θέση στην κατηγορία Ν1 με αυτοκίνητο LADA 4x4 NIVA και την 1η θέση στην κατηγορία Ν2 με αυτοκίνητο ΤΟΥΟΤΑ Celica GT.
  Στην κατηγορία Τ ο Δημοσθένης Ελευθεράκης κατέλαβε την 2η θέση με αυτοκίνητο Mitsubishi L200. Κορυφαία επίδοση χρόνος ημέρας από τον Θεοκλή Καρυπίδη.
  Νικητής στην R1 για άλλη μια φορά ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης ο οποίος κατέκτησε για άλλη μια φορά το Πρωτάθλημα Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος.


 
Εξαιρετικές ήταν οι παρουσίες του Χαράλαμπου Χρυσανθόπουλου με BMW M3 του Τσοκάνη Κώστα με ΤΟΥΟΤΑ Celica καθώς και του Σταμάτη Κουρτίδη ο οποίος τιμήθηκε επάξια μαζί με τον Χαράλαμπο Χρυσανθόπουλο από τον ΣΜΑΒ.
  Ο Τάσος Χατζηχρήστος και η ομάδα του Chatzichristos Racing Team Florina συμμετείχε με περισσότερες από 10 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες.
  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Καρατσομπαλίδη και στο ΔΣ του  ΟΦΑΔ καθώς και στον ΣΜΑΒ και τον πρώην πρόεδρο του Αστέριο Εμμανουήλ για τις τιμητικές διακρίσεις αγωνιστικού έτους 2021 για άλλη μια φορά στον Τάσο Χατζηχρήστο για τις πολλαπλές διακρίσεις και τίτλους. Ραντεβού του χρόνου… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.