Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Κάλεσμα Συλλόγων για συμμετοχή στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο για το «Κόστος Θέρμανσης»…


Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας
  Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που αφορά στο κόστος θέρμανσης και που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας στις 5 Οκτωβρίου 2022, ώρα 17.00 μ.μ. στην Πλατεία Γ. Μόδη.
  Διεκδικούμε όλοι μαζί, τη μείωση των φόρων στο πετρέλαιο και την επιδότηση άλλων μορφών ενέργειας.
  Το συλλαλητήριο διοργανώνουν σε συνεργασία με το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Φλώρινας, το Ε.Κ.Φ. ,το Ε.Β.Ε., το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας, οι Σύλλογοι, τα Σωματεία τα Συνδικάτα και άλλοι φορείς.  Η συμμετοχή όλων των μας κρίνεται απαραίτητη!!!
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΖΑΡΑΚΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 
Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών
  Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών ενώνει την φωνή του με όλους τους φορείς και συλλόγους στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας με θέμα «ΚΟΣΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ» της 5ης Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17:00 στη Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας.
  Καλεί όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους και μέλη του να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
άμεση και χωρίς κριτήρια μείωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης  για όλους τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της περιοχής.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
επιδότηση όλων των μορφών θέρμανσης και για όλους χωρίς εισοδηματικά κριτήρια.
  Ζούμε στην πιο ψυχρή περιοχή της χώρας και οι απαιτήσεις μας για θέρμανση είναι μεγαλύτερες και επιτακτικότερες.
  Ήρθε η ώρα ο κάθε ένας μας να αναλάβει τις ευθύνες του και να συμμετέχει στο συλλαλητήριο ώστε με όλες τις δυνάμεις μας να διεκδικήσουμε σθεναρά την άμεση λήψη μέτρων για να αντιμετωπίσουμε τον δυσβάσταχτο χειμώνα που έρχεται.
Ας στείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το μήνυμα ότι η Φλώρινα ΠΑΓΩΝΕΙ.
ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ σημαίνει ΗΧΗΡΟ και ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Ο  Πρόεδρος
Δανιήλ (Δάνης) Στεφανόπουλος
Ο Γραμματέας
Πέτρος Δελκούσης
 
Αγροτικός Σύλλογος δήμου Αμυνταίου
  Μετά την ευρεία σύσκεψη φορέων και συλλόγων που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας τη Δευτέρα 26/9/2022 με θέμα το «Κόστος της θέρμανσης για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της Π.Ε. Φλώρινας», εκδόθηκε το ακόλουθο ψήφισμα / κάλεσμα διαμαρτυρίας:
  Όλοι οι φορείς του τόπου μας, κοινωνικοί εταίροι, σύλλογοι, σωματεία, συνδικάτα και πολίτες της ακριτικής αυτής περιοχής, διαμαρτυρόμαστε για το δυσβάσταχτο και υπέρογκο κόστος θέρμανσης της Φλώρινας, του Αμυνταίου, της Πρέσπας και των χωριών μας.
  Διεκδικούμε άμεση και χωρίς κριτήρια μείωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης για όλους τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της περιοχής.
  Διεκδικούμε επιδότηση όλων των μορφών θέρμανσης και για όλους χωρίς εισοδηματικά κριτήρια.
  Πρέπει οι κυβερνώντες να καταλάβουν ότι ζούμε στην πιο ψυχρή περιοχή της χώρας και οι απαιτήσεις μας για θέρμανση είναι μεγαλύτερες και επιτακτικότερες.
  Να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στην διανομή ξύλων και κάθε μορφής θέρμανσης στους κατοίκους του νομού.
Για όλους αυτούς τους λόγους διοργανώνουμε
ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ με θέμα «ΚΟΣΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ».
Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, ώρα 17:00 στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας.
Με την παρουσία μας δίνουμε δύναμη στον αγώνα μας.
Γιατί πρέπει να ζήσουμε.
Δεν πρέπει να λείπει κανείς.
Ας στείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το μήνυμα ότι η Φλώρινα ΠΑΓΩΝΕΙ.
Ας διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ότι μας ανήκει.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
 
Ένωσή Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας
  Η Ένωσή Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας με θέμα «Κόστος θέρμανσης»,  που διοργανώνουν κοινωνικοί εταίροι, σύλλογοι, σωματεία, συνδικάτα και πολίτες της Φλώρινας, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17:00, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.
  Πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό από τους κυβερνώντες πως ζούμε στην πιο ψυχρή περιοχή της Ελλάδας με θερμοκρασίες που πέφτουν κάτω από το μηδέν το Σεπτέμβριο! Ο χειμώνας στη Φλώρινα δεν έρχεται το Δεκέμβριο… Είναι ήδη εδώ! Και λόγω του υπέρογκου κόστους θέρμανσης, τίθεται πλέον ζήτημα επιβίωσης μας!
  Οι πολιτικοί άρχοντες του τόπου οφείλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να διεκδικήσουν δυναμικά τα αυτονόητα, διότι διαφορετικά το μέλλον της ακριτικής μας περιοχής προβλέπεται ζοφερό…
  Καλούμε τους συναδέλφους μας, μαζί με τις οικογένειές τους, να δώσουν δυναμικό παρών προκειμένου να ενώσουμε τις φωνές μας με τον υπόλοιπο λαό της Φλώρινας, αφού μόνο ενωμένοι και με διαρκή αγώνα μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο. 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής
 
Σύλλογος Τριτέκνων Φλώρινας
  Καλούμε και προσκαλούμε όλους του τρίτεκνους του Νομού Φλώρινας για ενεργή συμμετοχή στο Συλλαλητήριο της 05-10-2022, ώρα 17:00 στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας, που αποφασίστηκε στην ευρεία σύσκεψη φορέων και συλλόγων που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας τη Δευτέρα 26/9/2022 με θέμα το «Κόστος της θέρμανσης για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της Π.Ε. Φλώρινας».
  Διεκδικούμε άμεση και χωρίς κριτήρια μείωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης για όλους τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της περιοχής.
  Διεκδικούμε επιδότηση όλων των μορφών θέρμανσης και για όλους χωρίς εισοδηματικά κριτήρια.
  Πρέπει οι κυβερνώντες να καταλάβουν ότι ζούμε στην πιο ψυχρή περιοχή της χώρας και οι απαιτήσεις μας για θέρμανση είναι μεγαλύτερες και επιτακτικότερες.
  Να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στην διανομή ξύλων και κάθε μορφής θέρμανσης στους κατοίκους του νομού. Με την παρουσία μας δίνουμε δύναμη στον αγώνα μας.
Δεν πρέπει να λείπει κανείς.
Ας στείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το μήνυμα ότι η Φλώρινα ΠΑΓΩΝΕΙ.
Ας διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ότι μας ανήκει.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.