Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Π. Πέρκα: «Η ΝΔ βγάζει τη Δυτική Μακεδονία από το χάρτη των σιδηροδρομικών συνδέσεων»… (ΒΙΝΤΕΟ)

   Τοποθέτηση της Π. Πέρκα για το σιδηρόδρομο στη Δυτική Μακεδονία στο νομοσχέδιο (ν/σ) του ΥΠΟΜΕ για τις δημόσιες υπεραστικές και αστικές τακτικές οδικές μεταφορές επιβατών και την αναδιοργάνωση ΟΣΕ Α.Ε. και ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε.

 


 

 

 

1 σχόλιο:

  1. Π. Πέρκα: «Η ΝΔ βγάζει τη ΝΟΤΙΑ Μακεδονία, από το χάρτη των σιδηροδρομικών συνδέσεων»… μηπως εκανες
    λαθος ονόματος κ. Περκα ή δεν θελετε να επιβαιβεωσεται αυτο το οποιον εχετε κανει με την ιστορικην προδοσία της ΓΗΣ που πατατε και παραπλανατε το κοινό?????
    Εαν εχετε διαβασει τις παλαιες αποφασεις και τα πλανα τα οποια εχουν δημοσιευθη προ αρκετων μηνων δεν θα κανατε
    τετοια αναρτηση με σκοπόν να γινεσθαι ΥΜΕΙΣ σωτηρες δια τα εργα που δεν ειχατε το θαρρος να τα προγραμματισεται.
    Λιγη λογικη χρειαζεται και μετα να γραφεται παραλογιες η οπως λενε αερολογιες.
    Εχετε γνωση τα οσα ειχαν προηγηθη σε αναρτησεις στα ΜΜΕ με σχεδιο για την προοθηση απο Καλαμπακα μεχρι Ηγουμενιτσα και προ μερικων μηνων ειχατε γραψει παλι=ανοησιες= μαζυ με τον κηδεμόνα σας δημοκρατη της αριστερας ΣΩΚΡΑΤΗ τον δικαιον δια το ιδιο θεμα και τοτε σας ειχα γραψη σχετικα αλλα φαινεται εχει παρελθει καιρός και ξεχνατε τι γραφεται και τι λετε στο κοινο .Καλα θα κανετε να κρατατε σημειωσεις και μετα να γραφεται δια θεματα τα οποια εχουν ηδη δρομολογηθη απο την νυν κυβερνηση και τα οποια Υμεις τα ειχατε αγνοηση αλλα Υμεις κανατε αναρτησεις δια το =αορατο μετρο της Θεσ/νικης= εαν θυμωσαστε με πανώ ζωγραφισμενα τα τραίνα , αυτο το ξεχασατε?.
    Επισηε διαβασα σε αλλο αρθρο σας περι καυσοξυλων κ.α που δεν υπαρχουν και κατι αλλες ανοητες παρπλανησεις.
    Επι δική σας ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ δεν υπηρχαν τετοια προβληματα και ολα κυλουσαν ομαλα και ωραια δηλ. ουτε πλημηρες,ουτε αριστερες πυρκαγιες, ουτε πανδημία, ουτε σεισμούς και αλλα πολλα , αλλά ειχατε και την τυχη να μην εχετε κανεναν εχθρό =ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ=διοτι τοτε δε σας απειλουσε με πολεμους και καταληψεις νησιών και Αιγαιου και τοσα πολλα που ακουτε αλλα κανετε πως δεν ακουτε και ουτε εχετε το ΘΑΡΡΟΣ να απαντησετε στον φιλτατό σας Ερντογκαν δια τα οσα λεει.
    Επειδη η θαλασσα δεν εχει συνορα και επειδη οι σχεσεις σας =τοτε ητο ομαλες= δεν σες ενδιαφερει τωρα δια το ως ανω θέμα.
    Αξιοσημειτον ειναι δεν οπως ειπε και τοτε μεγα Τσακαλωτος εαν θυμωσταστε οτι, = δια να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο ας
    τους δωσουμε μερικα νησια και να κοιμομαστε ησυχα= δεν πιστευω να το διαψευσεται και αυτο αλλα αφου περασαν μερικα χρονια το εχετε σβηση απο την =μνημην ΣΑΣ=.
    Θελω να πιστευω οτι , ο καθε ελληνας πολίτης το σκεπτεται καθημερινώς και τον απασχολει αυτο το θεμα εκτός από την
    δικήν σας πλευρα ωστε να μην κανετε ΟΥΔΕΜΙΑΝ δηλωσην κατα του Σουλτανου Ερντογκαν αλλα εκεινο που σας αποσχολει ειναι οτι η κυβερνηση να βρη ξυλα και να μοιραση
    δια τον χειμωνα και οι μονοι που μπορουν να κανουν μιαν
    καλην κινηση ειναι οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ετσι να προστατευσουν την =ΝΟΤΙΑ μ(μικρο μ)ακεδονια και αυτο μονον με την αιγιδα τής ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και εφ΄όσον δεν ειναι μακρια πηγαινετε ΥΜΕΙΣ και φερετε ξυλα στους νοτιους κατοικους αυτής ωστε να μην εχουν προβλημα με τον κρυο χειμώνα.
    Αλλη φορά κυρία ΠΙΣΤΗ να εισθαι ποιο προσεκτικη οταν γραφεται κατι και να το λογοκρινεται ΜΟΝΗ ΣΑΣ
    ΥΓ. Θα ηθελα να σας θυμησω αξιοτιμη κ. ΠΙΣΤΗ ή Πιστή οτι
    η υμετερα κυβερνηση εδωσε το δικαιωμα στον φιλο ΣΑΣ ερντογκαν να κανη χρηση της ΛΕΞΕΩΣ γαλαζιο =ΑΙΓΑΙΟ= με αποφαση η οποια υπογραφηκε = ΕΞ ΥΜΩΝ = μάλιστα = την 28.05.2018 εως το .28.05.2028= και μαλιστα στα Αγγλικά και
    τα Ισπανικα απο στοιχεια τα οποια εχω και αυτο δεν μπορειται να το διαψευσεται κ.κ.κ. Πιστη αλλα Υμεις τότε δεν υπογραφατε ΤΙΠΟΤΕ και εισαστε στα όπισθεν εδρανα μεχρι που διωξατε των Κώστα και ηλθατε στο ΦΩΣ του Ομιλου
    Συριζα/Πασοκ54/ και ΣΙΑ ,,και σια ποιοι ειναι .?????.........
    Διατελώ
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.