Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Ενημερωτική συνάντηση στελεχών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς…

   Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-2023, θα πραγματοποιηθεί Ενημερωτική Συνάντηση με τις Διευθύντριες και Προϊστάμενες Νηπιαγωγείων, Διευθύντριες και Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας σχετικά με θέματα συνεργασίας μας και ζητήματα αναφορικά με τις αρχικές υποχρεώσεις του σχολικού έτους.
  Στη συνάντηση θα συζητηθούν οι σημαντικές καινοτομίες, τις οποίες καλούμαστε να διαχειριστούμε και να αξιοποιήσουμε όπως το Αναβαθμισμένο Ολοήμερο Σχολείο, οι Εκπαιδευτικοί Όμιλοι μαθητών, οι νέοι θεσμοί του Παιδαγωγικού Συμβούλου – Μέντορα και του Ενδοσχολικού Συντονιστή, αλλά και τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων, καθώς και η συνέχεια όλων των καινοτομιών που έχουν εισαχθεί τα προηγούμενα σχολικά έτη στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο.
 
Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 10.00 πμ. – 12.00 μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.
Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας
Όλγα Μούσιου Μυλωνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.