Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Οι πρώην αντιδήμαρχοι Π. Κιοσές και Π. Σαργιαννίδης απαντούν στον δήμαρχο Αμυνταίου για την αποπομπή τους…

Αγαπητοί συνδημότες,
  Την 21 Σεπτεμβρίου 2022 ο Δήμαρχος Αμυνταίου με απόφαση του, μας ανακάλεσε από τις θέσεις των Αντιδημάρχων του Δήμου Αμυνταίου. Οι λόγοι που επικαλείται στην απόφαση του είναι ψευδείς, συκοφαντικοί και υπαγορευμένοι από τα γνωστά παράκεντρα εξουσίας που διοικούν τον Δήμο.
  Δυστυχώς για τον τόπο μας, η προστασία της αξιοπρέπειας μας, η ελευθερία που μας δίνει το σύνταγμα της χώρας μας, να ψηφίσουμε με ελεύθερη βούληση αλλά και η υποχρέωση μας να προστατεύουμε τα συμφέροντα και την περιουσία του Δήμου μας, ο Δήμαρχος τα θεωρεί ως έλλειψη ικανότητας για την συνδρομή στην άσκηση των καθηκόντων του.
  Έμπρακτη διαφοροποίηση είχε ο Δήμαρχος σε ζητήματα καθοριστικής σημασίας για τα συμφέροντα του Δήμου και όχι εμείς.
  Θα επανέλθουμε με στοιχεία για τα θέματα που διαφοροποιηθήκαμε από τις κατευθύνσεις του Δημάρχου, για να ενημερωθούν οι δημότες μας και να λάμψει η αλήθεια.
  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Προέδρους και Συμβούλους των Κοινοτήτων για την πολύτιμη στήριξη και βοήθειά τους.
  Ευχαριστούμε όλους τους Φορείς με τους οποίους συνεργαστήκαμε.
  Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους και τον καθένα ξεχωριστά τους συνεργάτες-εργαζόμενους του δήμου μας όλων των βαθμίδων - ειδικοτήτων και σχέσεων εργασίας για την άριστη συνεργασία μας.
  Κυρίως όμως ευχαριστούμε θερμά τους συνδημότες μας, που μας τίμησαν με την ψήφο τους και ήταν δίπλα μας κατά τη διάρκεια της θητείας μας.
  Για το λόγο αυτό θα συνεχίσουμε, ως Δημοτικοί Σύμβουλοι, να αγωνιζόμαστε με γνώμονα την εξυπηρέτηση του συνόλου των δημοτών χωρίς διακρίσεις σε βάρος οποιουδήποτε προσώπου η του δημοσίου συμφέροντος.
Με εκτίμηση
Κιοσές Παναγιώτης
Σαργιαννίδης Παύλος
Δημοτικοί Σύμβουλοι
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.