Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Επίσκεψη των εκπροσώπων των συνεργαζόμενων Οργανισμών Νεολαίας του ΟΕΝΕΦ από Ιρλανδία και Ιταλία στη Φλώρινα…

   Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας είχε την τιμή να υποδεχτεί τους εκπροσώπους των επί χρόνια συνεργαζόμενων οργανισμών νεολαίας Youth Work Ireland Tipperary -  Donal Kelly, Karen Fahey, Youth Work Ireland  - Mary Horgan, TwoplusTwo - Roberto Masullo, Yuri Parascandolo και Aurora Tesone.
  Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της ενδιάμεσης αξιολόγησης του Σχεδίου Στρατηγικής Συνεργασίας (ΚΑ2) του Erasmus+ “Health”, το οποίο έδωσε τη δυνατότητα σε παραπάνω από
35 νέους και νέες, εθελοντές, youth workers και μάγειρες/ισσες της Φλώρινας να συμμετέχουν σε Σχέδια Ανταλλαγής Νέων, σεμινάρια και δράσεις ευαισθητοποίησης σε Φλώρινα, Napoli της Ιταλίας και Tipperary της Ιρλανδίας, αλλά και αντίστοιχα, την επίσκεψη παραπάνω από 40 νέων από Ιταλία και Ιρλανδία στην πόλη της Φλώρινας.
  Το Σχέδιο Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας, Youth Work Ireland, Youth Work Tipperary και TwoplusTwo πρόκειται να αναπτύξει το επόμενο του σκέλος στο Tipperary της Ιρλανδίας, όπου οι τέσσερις οργανισμοί νεολαίας θα διοργανώσουν ένα
μεγάλο Φεστιβάλ Διατροφής και Γευσιγνωσίας.
  Στο εν λόγω Φεστιβάλ, ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας θα μεταφέρει, μαγειρέψει και θα προσφέρει παραδοσιακά προϊόντα και γεύσεις της περιοχής της Φλώρινας. 
Μείνετε συντονισμένοι/ες για τις δράσεις μας!
Οι Νέοι Μπροστά!
#activeyouths #erasmusplus #health #weareyouthwork

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.