Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Επιτυχημένη η ημερίδα με θέμα «Άσκηση, διατροφή, ύπνος και ακαδημαϊκές υποχρεώσεις αθλητών παιδικής και εφηβικής ηλικίας»… (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Μια εξαιρετικά σημαντική ημερίδα, για γονείς και παιδιά – αθλητές, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, από τον Δήμο Φλώρινας και την ΓΕΦ.
  Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής κ. Χάρης Τσολάκης, Διευθυντής Αθλητικής Αριστείας της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής ΕΚΠΑ, με θέμα "Άσκηση, διατροφή, ύπνος και ακαδημαϊκές υποχρεώσεις αθλητών παιδικής και εφηβικής ηλικίας".
  Ο κ. Τσολάκης μετέφερε τις εμπειρίες του δίνοντας χρήσιμες συμβουλές και προτρέποντας τα παιδιά και τους γονείς να τις ακολουθήσουν. Άλλωστε, τα περισσότερα από 30 χρόνια προπονητικής εμπειρίας του, αποτελούν εχέγγυο επιτυχίας.
  Στη διάρκεια της εισήγησης του υπήρξαν και στιγμές διαλόγου με τα παιδιά, ενώ τέθηκαν και ερωτήματα.
  Την εκδήλωση προλόγισε ο προπονητής ξιφασκίας της ΓΕΦ κ. Στάθης Γεροσίδερης.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.