Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Θετικός ο υπουργός Υγείας στην αναβάθμιση του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου σε Κέντρο Αποκατάστασης Βορείου Ελλάδος…

   Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας με τον υπουργό Θανάση Πλεύρη. Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η αναβάθμιση του ΚΕΦΙΑΠ (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης) Αμυνταίου.
  Ο βουλευτής εξήγησε στον κ. Πλεύρη ότι το ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της δίκαιης μετάβασης ως ένα εμβληματικό έργο, γεγονός που σημαίνει ότι προβλέπεται η αναβάθμισή και η μετατροπή του σε ένα μεγάλο
Κέντρο Αποκατάστασης για την Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.
  Ο υπουργός απάντησε πως είναι θετικός σε αυτή την προοπτική και συμφώνησε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να υλοποιηθεί η αναβάθμιση του συγκεκριμένου Κέντρου.
  Στη συνέχεια, συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα των δομών υγείας της Φλώρινας όπως η στελέχωση, τα λειτουργικά έξοδα κλπ.
  Ο κ. Πλεύρης επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι «η Φλώρινα βρίσκεται σε προτεραιότητα λόγω της απολιγνιτοποίησης και σε κάθε αίτημά της έχει άμεση ανταπόκριση».

1 σχόλιο:

  1. ...Τελειως,μα τελειως.κι ολως τυχαια,κι αυτο το εργο, θα γινει..μετα τις εκλογες..και φυσικα, αν νικησουμε..Οπερ εδει δειξαι..οπως γραφαμε στο σχολειο(χωρις να πολυκαταλαβαινουμε, τι τελικα εννοουμε)..Οπως και τωρα δεν καταλαβαμε..τι εννοει ο ποιητης, με..την αναβαθμιση,του ΚΕΦΙΑΠ,,Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.