Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση του Συνδέσμου Συνταξιούχων Καθηγητών Π.Ε. Φλώρινας με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Φλώρινας…

   Τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας επισκέφτηκε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του νεοσυσταθέντος «Συνδέσμου Συνταξιούχων Καθηγητών Π.Ε. Φλώρινας».
  Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Ρούλα Παπαδοπούλου, ο Αντιπρόεδρος Θανάσης Γερμανίδης, η Γραμματέας Ηρώ Σιώνα, το μέλος του Δ.Σ. Ματίνα Σακαρέλη και το αναπληρωματικό μέλος Χρυσούλα Κοσμά.
  Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για τους στόχους που έχουν τεθεί και τις δράσεις που προγραμματίζονται με γνώμονα την προσφορά στην πολιτιστική ζωή του τόπου  και δήλωσε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας θα συνδράμει στις δραστηριότητες του Συνδέσμου.
 
Με μέλη του Δ.Σ. του νεοσύστατου Συνδέσμου Συνταξιούχων Καθηγητών Π.Ε. Φλώρινας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.
  Στη συνάντηση έγινε εκτενής ενημέρωση για τους σκοπούς ίδρυσης του Συνδέσμου, που είναι πολιτιστικοί, εκπαιδευτικοί, κοινωνικοί και σύσφιξης ανθρωπίνων σχέσεων, με τον κ. Δήμαρχο να εκφράζει τη διάθεση για συνεργασία και κοινές δράσεις.
  Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησαν στη συνάντηση η Πρόεδρος κα Ρούλα Παπαδοπούλου, ο Αντιπρόεδρος κ. Θανάσης Γερμανίδης, η Γραμματέας κα Ηρώ Σιώνα, το μέλος κα Ματίνα Σακαρέλη και το αναπληρωματικό μέλος κα Χρυσούλα Κοσμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.