Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στη Φλώρινα…

   Την στάση στο ταξίδι του έκανε το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην πόλη της Φλώρινας την Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη στο 3ο Γυμνάσιο. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την πολιτική ομιλία από την Αναστασία Γεωργιάδου μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, η οποία ανέφερε: Είναι γεγονός ότι σήμερα, κάθε μέρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι έρχεται «δύσκολος χειμώνας…», ότι πρέπει να βάλουμε πλάτη, να κάνουμε υπομονή και θυσίες μπας και ξημερώσουν καλύτερες μέρες….  Η νέα γενιά  γνωρίζει πολύ καλά και από δύσκολους χειμώνες και από καυτά καλοκαίρια, σαν αυτό που μας πέρασε.
Πολλοί και πολλές από εμάς αναγκαστήκαμε να δουλέψουμε το καλοκαίρι αντί να πάμε διακοπές για να μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα το χειμώνα, πολλοί και πολλές δεν κάναμε φέτος διακοπές λόγω της ακρίβειας…. Η δική μας απάντηση στους δύσκολους χειμώνες που μας ετοιμάζουν είναι ότι η νεολαία μπορεί και πρέπει να γράψει νέα σελίδα!...
Στραπατσάρουμε όμως τη λογική τους, ότι τάχα η νεολαία θα παρακολουθεί παθητικά τις εξελίξεις, το «μαύρο χειμώνα»! Τα όνειρά μας δε γίνεται να σταματήσουν ούτε ο αγώνας για μια καλύτερη ζωή! Δίνουμε έμπρακτη απάντηση μέσα και από τα Φεστιβάλ της ΚΝΕ, που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ότι η νέα γενιά επιλέγει να ζήσει, να παλέψει! Ότι η οργή για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης, η αγανάκτηση για το σύστημα μπορεί να γίνει υλική δύναμη στον αγώνα, στη συμπόρευση με την ΚΝΕ και το ΚΚΕ!
  Η βραδιά απογειώθηκε με μεγάλη συναυλία από τον Μιθριδάτη. Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με λαϊκό γλέντι από τον Θανάση Δήμου και την Χριστίνα Κουτσούκου.
  Στον χώρο του Φεστιβάλ λειτούργησε βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», έκθεση με τίτλο : Τη δύναμη την έχουν οι λαοί. Με το ΚΚΕ μπροστά για το “μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό”
Το δικό του ξεχωριστό πρόγραμμα είχε το Κόκκινο Αερόστατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.