Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

«ΠΡΕΣΠΕΣ 2022»: «Ρεσιτάλ» - Ε. Βιτάλη & Π. Μάργαρης στο Λέχοβο…

   Μια μαγική μουσική συνύπαρξη… ένα μοναδικό ρεσιτάλ για φωνή και κλασική κιθάρα παρουσιάζουν οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες. Η Ελένη Βιτάλη, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες των τελευταίων δεκαετιών, θα συναντηθεί επί σκηνής με τον διεθνούς φήμης κλασικό κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη.
  Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία τους, καθώς και τραγούδια που αγαπούν.
  
Ένα μυσταγωγικό, γεμάτο πάθος ταξίδι, μουσικής και αισθήσεων. Η παράσταση «Ρεσιτάλ» έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα σε ιδιαίτερους χώρους στην Ελλάδα, όπως κάστρα, αρχαία θέατρα, εκκλησίες και άλλους, ιδιαίτερους ιστορικά, τόπους και θα περιοδεύσει κατά τη διάρκεια του 2022 σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.  Ένα υπέροχο ρεσιτάλ για δύο, που κανείς δεν πρέπει να χάσει.
Δευτέρα 29 Αυγούστου  2022 στο Λόφο του Προφήτη Ηλία στο Λέχοβο Φλώρινας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
* Η βραδιά είναι αφιερωμένη στα 100+1 χρόνια προσφοράς του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.