Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Ευχαριστήρια επιστολή της Διοίκησης του Γ.Ν. Φλώρινας…

 
Η Διοίκηση  του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε επιχειρήσεις και συμπολίτες μας, για την ευαισθησία και τη γενναιοδωρία που επέδειξαν προσφέροντας δωρεάν τα κάτωθι:

 1. Στην εταιρεία ΦΟΥΤΖΙ ΦΙΛΜ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε., προσφέροντας 1 (έναν) ψυγειοκαταψύκτη HISENSE RB390N4WC1 για τις ανάγκες του Ακτινολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Φλώρινας.

 2. Στον κ. Χατζηχρήστο Χρ. Αναστάσιο Συμβολαιογράφο, προσφέροντας το ποσό των 500 € (πεντακοσίων ευρώ), για τον χρωματισμό της Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Φλώρινας.

 3. Στην κα. Καραφύλλη Βιολέτα προσφέροντας ένα αναπηρικό καροτσάκι και ένα ανυψωτικό μηχάνημα με ζώνη για τις ανάγκες του Γ.Ν. Φλώρινας.

  Στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, οι ευγενικές αυτές προσφορές μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Ο Διοικητής

Μάντσος Γεώργιος


2 σχόλια:

  1. ..Ποτε θα σταματησουν, αυτα τα ρεζιλο/ευχαριστηρια,μιας κρατικης δομης,που πρεπει η ιδια, οχι μονο να καλυπτει τις αναγκες της,αλλα και να χαριζει,απ το περισευμα τηςστον συνανθρωπο;;;;;Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Τουλαχιστον, να μη σκοτωνετε, τη ρημαδα την Ελληνικη, στις ανακοινωσεις σας..(..''προσφεροντας''..αντι, που προσφεραν)Θα μου πειτε..εδω μπογια για βαψιμο κλινικης,δεν εχουμε,στην ορθογραφια,θα κολησουμε;;;Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.