Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Τιμήθηκε η μνήμη του οπλαρχηγού Μακεδονομάχου καπετάν Βαγγέλη στην Τ.Κ. Ασπρογείων… (ΒΙΝΤΕΟ)

 
  Με μια λιτή τελετή, (στην οποία δεν έλειπαν και τα παρατράγουδα), η οποία περιλάμβανε την τέλεση θείας λειτουργίας στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και επιμνημόσυνη δέηση στο άγαλμα του Καπετάν Βαγγέλη, στην είσοδο της Τ.Κ. Ασπρογείων, τιμήθηκε σήμερα Κυριακή 16 Μαΐου 2021, η θυσία στον υπέρ πίστεως και πατρίδος πεσόντος οπλαρχηγού Μακεδονομάχου καπετάν Βαγγέλη και των συμπολεμιστών του.
  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερεάρχης Π.Ε. Φλώρινας, Γ. Κιοσές, οι Αντιδήμαρχοι, Ι. Μπάντης, Σ. Δεμερτζίδης, Π. Σαρηγιαννίδης και Π. Κιοσές, οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δ. Αμυνταίου, Κ. Θεοδωρίδης και Τ. Γρομπανόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Φλώρινας, Θ. Θεοδώρου, εκπρόσωποι της Εθνικής Οργάνωσης Μακεδονομάχων Αμυνταίου, καθώς και φορείς και κάτοικοι της περιοχής. 
  Στα παραλειπόμενα της εκδήλωσης να καταγράψουμε την έκπληξη των παρισταμένων από την μεγάλη αστοχία του Δήμου Αμυνταίου (που ήταν ο διοργανωτής της τελετής), της εξαίρεσης από την κατάθεση στεφάνων, του Προέδρου της Τ.Κ. Ασπρογείων, Β. Σταυρίδη, ο οποίος αποχώρησε πριν το πέρας της εκδήλωσης εμφανώς αγανακτισμένος…  

 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.