Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Νέα ημερομηνία για την εκδίκαση της απαλλοτρίωσης στην Τοπική Κοινότητα Αναργύρων…

 
  Την 7η Απριλίου 2021 επρόκειτο να εκδικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας η αίτηση που κατέθεσε ενώπιον αυτού η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τον οριστικό προσδιορισμό της αποζημίωσης των απαλλοτριούμενων ακινήτων της Τ.Κ. Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου Π.Ε. Φλώρινας.
  Σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.20651/2-4-2021 (ΦΕΚ Β΄1308) για την λήψη έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 και ώρα 6:00. ανεστάλη η εκδίκαση της υπόθεσης από το Τριμελές Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας.
  Νέα δικάσιμος της αίτησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ορίστηκε  με πράξη του Προέδρου του Δικαστηρίου η 22α Σεπτεμβρίου 2021.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί κάτοικοι των Αναργυρων,
    δεν ειναι η πρωτη φοραν που η =ιστορια σας= δεν εχει τελος
    και τουτο διότι απο ανεκαθεν διεκδικουσατε πολλα προνομια και μαλιστα την μεταφορα του χωριού σας αλλου απορριτοντας την μεταφορα πλησιον τού Τ.Κ. Α.Παντελεημωνα αλλα ως λυση πλησιον του Αμυνταιου καθε συμφωνία πραγμα το οποιον ειχε υιοθετηθη από παλαια και μαλιστα τελευταια ειχατε κανει προταση στην προηγουμενη κυβερνηση η οποια εδειξε οτι θα λυθη το θεμα συντομα πραγμα συντόμως το οποιον κα΄όλην την διαρκειαν αυτης καμια προσπαθεια δεν εγινε δια να βρεθη μια λυση και απεριψε καθε διαλογο.
    Προσφατα η αξ. κ. Περκα οπως εγραψε σε αρθρο της προ ολιγων ημερών σας επισκεφθη με την υποσχεσην οτι θα θεση το θεμα στην Βουλη και = θα== λυθή== διοτι ως αναφερει ειναι παραμελημα της τωρινης κυβερνησεως βεβαια ξεχασε να γυριση μια σελιδα πισω και να δη τι ειχε κανει και υποσχεθη ο δικός της =ομιλος συριζα= δια εσας. ΚΡΙΜΑ.
    Επ΄αυτού θα ηθελα εκ΄πρωτης να κανετε προταση πρωτα στην κ. Περκα που σας εταξε =πρασινα αλογα προ ημερων= και μετα να
    ζητησεται απο την Νυν και πρωην κυβερνησεις δια την διελευκασην της ολης υποθέσεως που χρονολογειται εδω και αρκετα χρόνια οπου σας ειχαν δωσει μαλιστα και αποζημειώσεις δια τις περιουσίες σας αν δεν κανω =λάθος=
    δια να εγλαταλειψεται την περιοχην λογω κατολισθησεων οπως εχουν δημοσιευθη φωτογραφιες και στον τοπικο Τυπο μαλιστα ποιο πολυ λόγω μολυνσης του περιβαλοντος απο την ΔΕΗ .
    Προσφατα προ και δη κατοπιν αποφασεως των ευρωπαϊκων κρητηρίων εχει γινη προταση προ πενταετίας(5)να σταματηση η εκμεταλευση του λιγνιτη της παριοχης απο Πτολεμαιδα μεχρι και την Αχλαδα πραγμα το οποιον σας ειναι ηδη γνωστόν .
    Ευχομαι το αίτημά σας να εχει ενα =αισιον τελος= και εφ΄οσον και εσεις κατανοησεται τις ως ανω προτάσεις.
    Μφχ
    Κατοικος Αμυνταιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.