Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Κλοπή ηλεκτροφόρας περίφραξης…

 
  Κλάπηκε κιτ ηλεκτροφόρας περίφραξης (μηχάνημα, πάνελ, μπαταρία, ρυθμιστής ακόμα και η κυψέλη που ήταν μέσα) από συνάδελφο μας στην περιοχή Κέλλης.
  Το συμβάν δηλώθηκε στην αστυνομία. Εάν κάποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία ας επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με το Δ.Σ. του μελισσοκομικού συλλόγου Ξινού Νερού στο melissokomikos.sullogos@gmail.com
  Σε μια δύσκολη χρόνια εν μέσω πανδημίας, δυστυχώς αυτό θα είναι το τελευταίο που θα περίμενε κάποιος...
  Ο σύλλογος μας καταγγέλλει το γεγονός αυτό και συστήνει την χρήση καμερών και gps ώστε να προστατεύσουμε τις εκτεθειμένες περιουσίες μας όσο το δυνατόν καλύτερα.
Ο πρόεδρος,
Αποστόλου Σπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.