Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων «Τσιριβαρβαρα» στο Αμύνταιο…

 
  Ο Δήμος Αμυνταίου με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, κατόπιν των εξελίξεων σε σχέση με τον  κορωνοϊό COVID-19 και  βάσει των νέων μέτρων που έχουν τεθεί σε ισχύ  προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του, αποφάσισε την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων στο Αμύνταιο «ΤΣΙΡΙ ΒΑΡΒΑΡΑ 2020».
  Στην παρούσα κρίσιμη υγειονομική συγκυρία, ύψιστη προτεραιότητα είναι η αποτελεσματικότερη προάσπιση της δημόσιας υγείας.

1 σχόλιο:

  1. Ειναι σωστη η ματαιωση των εκδηλωσεων για τα τσιριβαρβαρα λογω του covid/19...Ετσι για την ιστορια,θα αναφερω οτι και τη πρωτη χρονια της κατοχης οι νεοι της πολης μας τιμησαν το εθιμο κι αναψαν φωτια,παρα, την αυστηρη απαγορευση κυκλοφοριας τη νυχτα, τοτε..Οι Γερμανοι θορυβηθηκαν αν και καταλαβαν οτι δεν κινδυνευαν οι αποθηκες υλικων /βενζινες,που ειχαν στο Αμυνταιο..Ξυπνησαν τον προεδρο της κοινοτητας ο οποιος τους εξηγησε οτι προκειτε για τοπικο εθιμο η φωτια...Ο COVID/19 αποδεικνυεται πιο φοβερος απ τους σκοτωστρες..Γερμανους..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.