Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων…

 
  Επ’  ευκαιρίας της σημερινής εορτής (21 Νοεμβρίου) των Ενόπλων Δυνάμεων ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:  «Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με αρχές και πίστη στο καθήκον τους, απέδειξαν όταν το απαίτησαν οι περιστάσεις, τι σημαίνει άξιος απόγονος μεγάλων προγόνων και μέγας υπερασπιστής του Έθνους.
  Ο συνδυασμός της εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων, με την Θεομητορική εορτή, κάθε άλλο παρά τυχαίος είναι, διότι η Θεοτόκος Υπέρμαχος Στρατηγός τους Γένους μας, θέτει το έργο και την αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων υπο την σκέπη της.
  Από την Ακριτική Φλώρινα, εδώ απ΄ όπου ξεκινάει η Ελλάδα, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους όσους υπηρετούν τον θεσμό των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς διασφαλίζουν τη φύλαξη των συνόρων μας και παρέχουν τη δυνατότητα να εκτελούμε απερίσπαστα το έργο μας.
  Χρόνια Πολλά, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.