Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Στη σκιά της πανδημίας ο φετινός εορτασμός της εθνικής επετείου του «ΟΧΙ» στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)

 
  Με λιτό τρόπο τιμήθηκε φέτος η ιστορική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου του 1940 την οποία «σκιάζει» η πανδημία του κορωνοϊού, που έχει επιβάλει πλήθος περιοριστικών μέτρων για λόγους δημόσιας υγείας.
  Οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης ξεκίνησαν το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, με την επίσημη Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και ολοκληρώθηκαν με την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο ηρώων, υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας.

 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Α. Μπιτάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλειος Άμπας, εκπρόσωποι του στρατού και της αστυνομίας, καθώς και των σχολικών μονάδων Α/βαθμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, με τη συμμετοχή μόνο των σημαιοφόρων.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της εκδήλωσης, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.