Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Ολοκληρώνονται οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ Δήμου Φλώρινας…

 
  Πρωτοπορώντας στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, ο Δήμαρχος Φλώρινας υλοποίησε την απόφαση του να παρέμβει  αποτελεσματικά και να δώσει λύση στις οικογένειες που δεν πήραν voucher εγγράφοντας τα παιδιά τους στα ΚΔΑΠ χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση.
  Χαιρετίζουμε την πρόθεση του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, για διάθεση κεφαλαίων ύψους 10 εκ. ευρώ στα ΚΔΑΠ για την κάλυψη των δαπανών τους, όπως αυτή ανακοινώθηκε μέσω τηλεοπτικού σταθμού.
  Αποτελεί μια ενέργεια που συμπλέει πλήρως με το όραμα του Δήμου μας για την παιδεία και την κοινωνία.
  Δέσμευση του Δήμου Φλώρινας είναι να μην αφήσει εκτός κανένα παιδί που επιθυμεί να εγγραφεί στα ΚΔΑΠ του Δήμου μας.
  Παράλληλα, προχωρήσαμε και στην ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά, επιτυγχάνοντας το στόχο μας να μη χαθεί ούτε μία θέση εργασίας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια ακόμα και για την αύξησή τους στο βαθμό του εφικτού.
  Το σύνολο αυτών των αποφάσεων εντάσσεται στην πάγια θέση και προσωπική επιδίωξη του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Βασίλη Γιαννάκη, για συνεχή και έμπρακτη αρωγή της παιδείας σε κάθε έκφανσή της. Ιδιαίτερα κάτω από συνθήκες υγειονομικής κρίσης, όπως αυτή του κορωνοϊού, ειλικρινής πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο στη βελτίωση των εκπαιδευτικών συνθηκών, αφενός για να ελαφρύνει τις αγωνίες παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών, αφετέρου για να καταστήσει την παιδεία οδηγό για την μελλοντική πρόοδο και κοινωνική ευημερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.