Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Μνημόσυνο στην Κρυσταλλοπηγή στη μνήμη των πεσόντων καταδρομέων στις επιχειρήσεις Γράμμου – Βιτσίου της περιόδου 1946 – 1949…

 
  Σε μια σεμνή τελετή το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, τελέσθηκε στο τρίστρατο της Κρυσταλλοπηγής, μνημόσυνο στην μνήμη των πεσόντων Καταδρομέων στις επιχειρήσεις Γράμμου – Βίτσι της περιόδου 1946 - 1949.
  Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, ο πρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Φλώρινας ο οποίος εκπροσώπησε και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων, ο πρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Καστοριάς και  ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Φλώρινας.
  Τηρήθηκαν αυστηρά οι συστάσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την προστασία των παρευρισκόμενων και της μη εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19.
ΤΟ Δ.Σ. της
ΛΕΣΧΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.