Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Η λίμνη των Πετρών, γαλήνια και όμορφη, όταν δεν την «ενοχλούμε»… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Η λίμνη Πετρών, μία από τις τέσσερις λίμνες του δήμου Αμυνταίου και η πιο υποβαθμισμένη, έχει προκαλέσει πολλές φορές την έμπνευση μας και την επιθυμία μας για ένα φωτογραφικό ταξίδι, ή ένα ρεπορτάζ. Έτσι και τώρα, σε αυτό το μικρό ΒΙΝΤΕΟ το συναίσθημα παραμένει ακέραιο!

 
  Η ομορφιά της σου γαληνεύει την ψυχή. Η μελαγχολία του έρημου – εγκαταλειμμένου τοπίου, σου αφήνει στο τέλος, μια γλυκόπιρη αίσθηση, γεμάτη φως τελικά, παρά το «σκοτάδι» που βιώνει από τις παράνομες ανθρώπινες δραστηριότητες…

1 σχόλιο:

  1. εκείνο το...μηχάνημα κοπής καλαμιώνων που "επένδυσε" μερικές εκατοντάδες ευρώ η παλιά νομαρχία Φλωρίνης τί απέγινε? ένας μου είπε έγινε ευγενική χορηγία στην χαλυβουργικη προς ανακύκλωση! μία άλλη μου είπε ότι μετατράπηκε σε κατοικία πουλιών !! Τι απέγινε αναρωτιέμαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.