Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Δήμος Φλώρινας: Κανόνες τήρησης αποστάσεων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τροφίμων & παροχής υπηρεσιών, υπαίθριες αγορές & υπεραγορές…


  Από τον Δήμο Φλώρινας γίνεται γνωστό ότι δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση με Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 32009 (ΦΕΚ 1988 τεύχος Β’/23-05-2020) με θέμα «Κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο
 
 σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».
  Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τις υπαίθριες αγορές, τα καταστήματα  παροχής υπηρεσιών, τις υπεραγορές και γενικά τα καταστήματα τροφίμων στα όρια του Δήμου Φλώρινας, το τμήμα αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου, θα εξυπηρετεί τους ενδιαφερόμενους τηλεφωνικά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2385029646 (κ. Νεοκαζιώτη Μαρία και κ. Γώγου Σοφία).
Από το Γραφείο Τύπου
Δήμου Φλώρινας
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.