Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας : Σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας , με μέτρα ασφάλειας και γραμμή εξυπηρέτησης…


  Σε κανονικούς ρυθμούς και με το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού  στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, λειτουργεί το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας της AUTOVISION, το οποίο   βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πτολεμαΐδας - Φλώρινας.
 

  Λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα και ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας , το  ΙΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας  έχει σταματήσει  όλο αυτό το διάστημα,  την αποστολή των ενημερωτικών επιστολών  υπενθύμισης για τον χρόνο  διενέργειας των  τεχνικών ελέγχων, συνεχίζοντας όμως με  ιδιαίτερη επιτυχία και αποδοχή, την υπηρεσία  εξυπηρέτησης των SMS, σε όλους τους  πελάτες- ιδιοκτήτες οχημάτων και δικύκλων του Κέντρου.
  «Μένουμε Ασφαλείς» και μέσω SMS,  ειδοποιούνται όλοι  οι κάτοχοι - πελάτες του Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας,  δέκα (10) ημέρες  νωρίτερα, τόσο  για  την λήξη ημερομηνίας  της κάρτας  καυσαερίων, όσο και για την διενέργεια του τεχνικού τους ελέγχου, ώστε να είναι  εμπρόθεσμοι και να αποφύγουν το πρόστιμο της καθυστέρησης.
  Παράλληλα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν για οποιαδήποτε πληροφορία, να απευθύνονται στην γραμματεία του ΙΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας, καθημερινά, στο τηλέφωνο 24630 55720.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.