Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Επίδομα 500€ σε όσα ζευγάρια παραμείνουν παντρεμένα και μετά τη λήξη της καραντίνας μοιράζει ο Δήμος Αμυνταίου…


  Και ξαφνικά, εκεί που τα (όλων των ειδών) ζευγάρια ζούσαν (πριν από δύο βδομάδες), στους ρυθμούς της καθημερινότητας, βρέθηκαν να πρέπει να συμβιώσουν στα -σίγουρα λιγότερα από πριν- τετραγωνικά μιας συγκατοίκησης και να έρθουν αντιμέτωποι, όχι μόνο ο ένας με τον άλλο,
 
 (ίσως) και με τα παιδιά τους, αλλά (ίσως) και με την ενδεχόμενα …«παράπλευρη» σχέση τους!
  Και προκύπτουν τα παρακάτω ερωτήματα:
- Πως διαμορφώνεται η νέα πραγματικότητα, λοιπόν, της καραντίνας από τον κορονοϊό, για εκείνους/ες που είχαν μια καλή, μέτρια ή ακόμα και κακή, (νόμιμη ή παράνομη), σχέση;
- Πως θα διαχειριστούν οι «αμαρτωλοί» συμπολίτες μας, τη νέα πραγματικότητα;
  Οι καθημερινές πλέον φράσεις, όπως: «πάλι στο ψυγείο είσαι;», «κάνε κι εσύ καμιά δουλειά!», «από πότε λες τον Θανάση …μωρό μου!» και απ’ την άλλη: «γιατί βάφεσαι, στο σούπερ θα πάς!», «γιατί μιλούσες χαμηλόφωνα στο τηλ. αφού ήταν η μαμά σου!», δοκιμάζουν οριακά τις σχέσεις των ζευγαριών που υποχρεούνται πλέον να διαχειριστούν τη νέα πραγματικότητα, με …πολύ φαντασία και με «γαϊδουρινή» υπομονή!
Κι όταν το όποιο «άλλοθι» απορρίπτεται…
  Κι όταν το όποιο «άλλοθι» απορρίπτεται, μοιραία οδηγεί σε συγκρούσεις, που σε αρκετές περιπτώσεις επιστρατεύεται η …παντόφλα, ο πλάστης, το τηγάνι κλπ, κλπ, στην καλύτερη βέβαια των περιπτώσεων, γιατί υπάρχει και ο ΚΩΔ. Μετάκλησης 7: Επίσκεψη σε Δικηγόρο (για τα καθέκαστα)!!!
Με κάθε επιφύλαξη, οι πληροφορίες μας αναφέρουν τα παρακάτω(!!!):
  Ο –πάντα και σε όλα πρωτοπόρος- Δήμος Αμυνταίου, «βάζει φρένο» τόσο στα βασανιστικά ερωτήματα, όσο και στις απρόβλεπτες συνέπειες μιας ενδοοικογενειακής κόντρας, λαμβάνοντας δραστικά μέτρα, θεσπίζοντας το bonus των 500€, για όσα ζευγάρια παραμείνουν παντρεμένα και μετά τη λήξη της καραντίνας λόγω κορονοϊού!
  Για τα ομολογουμένως καινοτόμα αυτά μέτρα (που θα πρέπει να κάνουν τον Δήμο Τρικκαίων, που πρωτοπορεί σε πολλά άλλα ζητήματα, να …«κοκκινίζει»!) δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αμυνταίου Ντάνης Μπάντης:
  «Τα μέτρα που λαμβάνουμε είναι επικεντρωμένα στην συμβίωση, ανεξαρτήτως της μορφής της (συμβίωση με/χωρίς σύμφωνο, γάμος θρησκευτικός/πολιτικός) και προφανώς στοχεύουν στη δημιουργία ενός γενικότερα ευνοϊκού για την τεκνογονία περιβάλλοντος.
  Το παράδειγμα της Τ.Κ. Κέλλης, πρέπει να αποτελέσει πρότυπο για όλο τον Δήμο μας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ:

Σχόλιο του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ: «Φωτιά θα πέσει να μας κάψει, σύντροφοι και συντρόφισσες»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.