Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Δήλωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για την αναστολή λειτουργίας του εργοταξίου της Μονάδας V…


  Ερωτηθείς σχετικά με την απόφαση της Κυβέρνησης για την αναστολή της λειτουργίας του εργοταξίου της Μονάδας V ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση και την ανακούφιση μου με την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιά για την αναστολή της λειτουργίας του εργοταξίου της Μονάδας V της ΔΕΗ για 30 ημέρες.
  Αποτελούσε αίτημα όλων των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και το εξέφρασαν όλοι οι Βουλευτές αλλά και φορείς της Π.Ε. Κοζάνης. Το συζητήσαμε και στο προχθεσινό περιφερειακό συμβούλιο, ενώ το είχα ήδη αιτηθεί εγγράφως με επιστολή μου (Α.Π.43286/23-3-2020) προς τους συναρμόδιους Υπουργούς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δ.Ε.Η.
  Με την απόφαση αυτή αποτρέπεται πιθανότητα μετάδοσης και διασποράς του ιού μεταξύ εκατοντάδων εργαζομένων στο χώρο του εργοταξίου αλλά και ευρύτερα στη Δυτική Μακεδονία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.