Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση του Γυμνασίου Αμυνταίου, για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση…


  Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, καθώς τα σχολεία μας παραμένουν κλειστά λόγο της πανδημίας, θέλω να σας ανακοινώσω ότι το σχολείο μας το Γυμνασίου Αμυνταίου υλοποιεί, σταδιακά, τόσο την σύγχρονη, όσο και την ασύγχρονη εκπαίδευση.
 
1. Στην Ασύγχρονη Εκπαίδευση, πρέπει να γνωρίζετε, ότι υπάρχει υλικό από τους καθηγητές του Γυμνασίου Αμυνταίου, και με τους κωδικούς που έχετε, θα μπορείτε να ενημερώνεστε. Για μικρό χρονικό διάστημα  όμως θα  παραμείνει  ανοιχτή, για όλα τα μαθήματα μέχρι να καταφέρουν, να πάρουν κωδικούς όλοι οι μαθητές.
2. Επίσης σε λίγες μέρες το Γυμνάσιο Αμυνταίου θα πραγματοποίηση και την Σύγχρονη διδασκαλία, σε πραγματικό χρόνο μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας.
  Για άλλη μια φορά, οι εκπαιδευτική κοινότητα  αποδεικνύει ότι προτάσσει το καλό των μαθητών. Και θα τα καταφέρουμε, για τα παιδιά μας. Νομίζω ότι πάντα  αυτό κάναμε.
Να είμαστε όλοι καλά, και είμαστε δίπλα σας.
Με Εκτίμηση
Η Διευθύντρια
Φωτιάδου Χριστινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.