Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Με μεγάλη επιτυχία και εξαίρετο συγχρονισμό, ολοκληρώθηκε η αλλαγή της ώρας στο Αμύνταιο…


  Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η αλλαγή της ώρας στο Αμύνταιο, σήμερα Κυριακή 29 Μαρτίου, καθώς όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Αμυνταίου ανταποκρίθηκαν με σοβαρότητα στο καθήκον τους και στις 3 τα ξημερώματα γύρισαν τους δείκτες των ρολογιών τους μια ώρα μπροστά.
 
  Την συγχρονισμένη μετάβαση στο θερινό ωράριο χαιρέτισαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος Μπιτάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστος Θωμαϊδης, οι επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων, Τρύφων Γρομπανόπουλος, Διαμάντω Κρητικού και Κυριάκος Ελευθεριάδης και με επιστολή του, ο βουλευτής ΝΔ, Γιάννης Αντωνιάδης
  Αξίζει να σημειωθεί η παρέμβαση του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ανέφερε πως: «οι αγαπημένοι μου συμπατριώτες/σες – δημότες/σες του Δήμου Αμυνταίου, απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως έχουν έντονο το αίσθημα της υπευθυνότητας, κάτι που είμαι σίγουρος άλλωστε ότι θα ξαναδείξουν και στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές»!!!
  Με εξώδικο απάντησε η πλευρά του Κώστα Θεοδωρίδη, θεωρώντας ότι «με την αλλαγή της ώρας, θίγονται τα κεκτημένα και η παραγωγική διαδικασία του εργοστασίου του Ξινού Νερού»
  Αναμένονται οι αποφάσεις του Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη, καθώς και οι –αναμενόμενες- αρνητικές εισηγήσεις, του Αντιπρόεδρου του Π.Σ., Γιάννη Λιάση και του Π.Σ. του συνδυασμού «Ελπίδα», Γιάννη Στρατάκη
  Να επισημάνουμε πώς στην επίσημη τελετή διαδικασίας αλλαγής της ώρας, παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Ντάνης Μπάντης, ο οποίος από την έντονη συγκίνηση φίλησε(!) όλους τους παραβρισκόμενους (με κίνδυνο της ζωής του), δηλώνοντας στην εφημερίδα μας …«I Love Amyntaio, Μένουμε Αμύνταιο, Μένουμε Σπίτι»!!! 
ΥΓ: Το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ παρακολουθεί «στενά» τα γεγονότα και θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη…


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.