Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Η προσέγγιση μου για τη Δημοτική Επιχείρηση Ξινό Νερό Μονομετοχική Α.Ε. ΟΤΑ…


  Υιοθετώντας την αρχή της αμεσότητας στην επικοινωνία μας και προς αποφυγή παρεξηγήσεων από άλλες τοποθετήσεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας θεώρησα αναγκαία τη δική μου παρέμβαση προσδιορίζοντας ξεκάθαρα τη θέση μου.
 
  Ασπαζόμενος την αγωνία όλων των συμπολιτών μου τόσο της Τοπικής Κοινότητας Ξινού Νερού, όσο και όλου του Δήμου όσον αφορά τη Μονομετοχική Ξινό Νερό ΟΤΑ, θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη να προσφύγει στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.
  Η επιλογή αυτή βρίσκει σύμφωνους αλλά και εκφράζει όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από τις πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις του καθενός, γιατί είναι δίκαιη, ορθή και συμβάλλει στην αποκατάσταση της ομαλότητας και της εμπιστοσύνης των πολιτών.
  Σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια που έχουν πραγματοποιηθεί από αρχές Σεπτεμβρίου που αναλάβαμε ως νέα Δημοτική Αρχή, πραγματοποιούνται ανάλογες προ συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων εκθέτονται με επιχειρήματα οι απόψεις όλων των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας και του Δημάρχου, συζητιούνται τα θέματα και συναποφασίζουμε.
  Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα την αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης Ξινού Νερού κάτι τέτοιο δεν έγινε και γι’ αυτό και δεν παρευρέθηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
  Το θέμα της Μονομετοχικής Ξινό Νερό είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι όμως το μοναδικό για το Δήμο μας. Έχουμε τα 26 Δημοτικά Διαμερίσματα που πρέπει να δώσουμε λύσεις για την καθημερινότητά τους καθώς επίσης να ασχοληθούμε με τα θέματα που αφορούν την αγροτική ανάπτυξη, τη μεταλιγνιτική περίοδο, την τηλεθέρμανση, τον εναλλακτικό τουρισμό και τα τοπικά μας προϊόντα.
  Οφείλουμε να είμαστε παρόντες και να υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο το καλό του τόπου και το συμφέρον των συμπολιτών μας. Σε μια εποχή προκλήσεων πρέπει να ανταποκριθούμε με σύνεση, αποφασιστικότητα, εγρήγορση και επιτυχία.
Ιορδάνης Ζ.Μπάντης
Οικονομολόγος Α.Π.Θ.
Αντιδήμαρχος Αμυνταίου

8 σχόλια:

  1. Οταν με την παρελευση πενταετιας διαγραφονται ολα, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ εγινε κατι οχι συνομο θα διαγραφει και επομενως κανενας δεν θα εχει τις συνεπειες του νομου. Μεχρι να μπουν οι ελεγκτες, να αρχισουν να ελεγχουν και να τεκμιρωνουν πορισματα, θα εχουν περασει οχι πέντε , δεκαπέντε χρόνια. Να ειχαμε να λεγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΙΛΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ?ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΚΑΙ ΦΥΓΑΤΕ.ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΥΡΝΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ?ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΞΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΣΟΥ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΝΤΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη ντοπιολαλια Ντανη λέμε Καρτσα-Βαρτσα ή αν προτιμάς σε πατελιωτικη προφορα Φαρνταλεσκα. Διάλεξε και πάρε.Δεν είναι τοποθέτηση ώριμου πολιτικου άνδρα αυτά που γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ντανης είναι πονηρος και αυτά που λέει μη τα τρως και σε 3,5 χρόνια ακριβώς θα κυκλοφοραει Δήμαρχος κλαρίνογαμπρός...
    Βάλτε ρολόγια νερού στο Σκληθρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και Α και ΟΥ και ΔΑΠ ΝΔΦΚ
    την εκανε γαργαρα ο Ντανης του ΞΙΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο αφορά την επιστολή του Κ.Μπαντη θα περιμέναμε από τον πρώτο σε ψήφους Δημοτικό Σύμβουλο και εκολαπτομενο Δημαρχο(όπως ο ίδιος λέει δεξιά και αριστερά )να μας πει κάτι για την αλλαγή του διοικητικού Συμβουλίου τις Ξινό Νερό συμφωνεί με την αλλαγή η όχι και πια είναι η άποψη του για το όλο θέμα που δημιουργήθηκε και όχι απλά να μας δικαιολογησει για την "μη παρουσία" του στο δημοτικό συμβούλιο.
    Καλά κάνατε και απουσιασατε αλλά θα ήταν υπεύθυνο από εσάς να κάνετε μια δήλωση και να αναφέρεται τον λογο τις "μη παρουσια σας" πάρα να αφήσετε να περάσουν δύο εβδομάδες και ο καθένας σας να λέει τα δικά του.
    Οι δημότες του Αμυνταιου όσο και αν δεν σας αρέσει αυτό πλέον ξέρουν ποιος είναι ο ρόλος σας στο θέμα του Ξινου νερού και τον λόγο που τα "σπασατε " με τον Δημαρχο.
    Και το χειρότερο για εσάς και.Μπαντη αλλά του υπολοιπου λομπι Ιωσηφιδη είμαι ότι κανένας σας δεν παραιτητε για να μην χάσει τα αξιωματα και τα 1100 το μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού είστε τόσο έξυπνοι εκεί στο Αμύνταιο και ψηφίζετε άτομα σαν τον ντανηηη τι να σας πω.. Άξιοι της μοίρας σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παιδί είναι γεννημένος για πολιτικος...Ελληνας πολιτικός...

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.