Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Ενημέρωση υποχρέωσης παραγωγών γάλακτος έναντι ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, από τον Σύλλογο Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Π.Ε. Φλώρινας…


  Θέλουμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους Αγρότες – Παραγωγούς γάλακτος για την υποχρέωση που έχει προκύψει, για την αποστολή τριμηνιαίων καταστάσεων προς τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, σύμφωνα με την ΚΥΑ 838/51008/2019 «Μέτρα ελέγχου της αγοράς γάλακτος»
 
 (ΦΕΚ 964 Β’/21-03-2019).
  Τονίζουμε ότι το τελευταίο τρίμηνο του έτους 2019 μπορεί να υποβληθεί ως την Παρασκευή 28/02/2020 και στη συνέχεια κάθε τρίμηνο θα υποβάλλεται ως το τέλος του επόμενου μήνα που ακολουθεί το  τρίμηνο.
  Διευκρινίζουμε ότι η υποχρέωση αυτή περιέχει πολλά τεχνικά στοιχεία πέραν του τιμολογημένου γάλακτος, τα πρόστιμα και οι κυρώσεις μη συμμόρφωσης ή και υποβολής λανθασμένων ή ελλιπών στοιχείων είναι μεγάλα και για αυτό το λόγο προτείνουμε την συμπλήρωση τους από γραφεία που ασχολούνται με τη συμπλήρωση Δηλώσεων ΟΣΔΕ ή γεωπόνους ή και άλλους ειδικευμένους επαγγελματίες σε δηλώσεις τέτοιου είδους. 
Φλώρινα, 26/02/2020
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                             Η  Γραμματέας
Λιθοξοΐδης Κωνσταντίνος                       Καμπασνίτσαλη Όλγα
                                      Η Αντιπρόεδρος             Ο Ταμίας                Το Μέλος
Ιωάννου Δήμητρα  Τσακμάκης Φίλιππος  Βοζινίδου Χαρούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.