Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Παραλαβή νέων περιπολικών οχημάτων στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Με 10 νέα περιπολικά οχήματα εξοπλίζεται ο στόλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, τα οποία και θα κατανεμηθούν στις διάφορες υπηρεσίες της Π.Ε. Φλώρινας, καλύπτοντας βασικές ανάγκες.
 

  Τα 8 από τα νέα οχήματα, παρουσιάστηκαν επίσημα από τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης και σύμφωνα με τον Α’ Υποδιευθυντή της Δ.Α. Φλώρινας, Παναγιώτη Γεωργιάδη, «με την προσθήκη αυτών των νέων οχημάτων στον είδη υπάρχοντα στόλο που διαθέτει η Α.Δ. Φλώρινας, θα εμπεδωθεί περισσότερο το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών του νομού, καθώς επίσης θα αναβαθμιστεί το περιβάλλον εργασίας των αστυνομικών της υπηρεσίας μας.

  Επίσης, θα λειτουργήσει (η αναφερόμενη ενσωμάτωση), προληπτικά και αποτρεπτικά κατά της εγκληματικότητας, που είναι ο βασικός στόχος της υπηρεσίας μας».

  Πρόκειται για 8 σύγχρονα οχήματα τύπου SUV μάρκας Nissan Qashqai, τα οποία θα κατανεμηθούν ως εξής: 4 στο τμήμα Τροχαίας Φλώρινας, 2 στο Α.Τ. Αμυνταίου, 1 στο Α.Τ. Βεύης και 1 στο Α.Τ. Πρεσπών, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει η παραλαβή δύο 9θέσεων οχημάτων, τύπου Citroen Jumber.

  Να σημειωθεί πως τα οχήματα τα προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας –τομέας Σύνορα και Θεωρήσεις- για τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.