Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Διανομή τροφίμων στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δήμο Αμυνταίου…


  Ο Δήμος Αμυνταίου, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ 2018-2019», στο Δήμο Αμυνταίου,
 
 αποκλειστικά και μόνο στις 24 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και 09:15-16:00, στο χώρο του Παλιού Παιδικού Σταθμού στις Εργατικές Κατοικίες (δίπλα στην εκκλησία της Αναλήψεως).
  Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν οι ίδιοι τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ τους και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (με το γνήσιο της υπογραφής) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.
Στους δικαιούχους του προγράμματος που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας, θα διανεμηθούν τα παρακάτω προϊόντα:
ΤΡΟΦΙΜΑ: KΑΦΕΣ  (Συσκευασία 500gr), ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ  (Φιάλη 1Λίτρο), ΖΑΧΑΡΗ (Συσκευασία 1000gr), ΜΕΛΙ (Συσκευασία 500gr), ΡΥΖΙ (Συσκευασία 500gr), ΤΟΜΑΤΟΧΥΜΟΣ 500 ΓΡ  (Συσκευασία 500gr), ΦΑΣΟΛΙΑ  (Συσκευασία 500gr), ΑΛΑΤΙ (Συσκευασία 500gr), ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ 400 gr, ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 300gr, ΚΑΡΟΤΑ (Συσκευασία 1kg), ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ (Συσκευασία 2kg), ΜΗΛΑ 2 κιλών, ΠΑΤΑΤΕΣ (Συσκευασία 2kg), ΜΠΑΝΑΝΕΣ (1 kg), ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ (Συσκευασία 2kg), ΒΟΕΙΟ ΚΡΕΑΣ (1 kg), ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ (1 kg), ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (1,750 gr)
ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ: ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΡΟΥΧΩΝ (Συσκευασία περίπου 2 κιλών), ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ (Συσκευασία 1000ml), ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ (Συσκευασία 75ml), ΣΑΜΠΟΥΑΝ (Συσκευασία 400ml), ΥΓΡΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ (Συσκευασία 250ml),
  Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών, συνδυάζεται με συνοδευτικά μέτρα τα οποία στοχεύουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων και υλοποιείται στο σύνολο της χώρας.
  Συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου για την ανακούφιση των χειρότερων μορφών της φτώχειας, προάγει την κοινωνική συνοχή και ως εκ τούτου συνεισφέρει στον στόχο της εξάλειψης της φτώχειας και συγκεκριμένα στη μείωση του αριθμού των ατόμων που διατρέχουν κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. Ενισχύει την δημιουργία ευρύτερου δικτύου συνεργαζόμενων Δήμων και Φορέων.
  Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι:
• Άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας πληρούν τα κριτήρια της υπ’ αριθμ. Δ23/οικ.17108/875/10.04.2017 Απόφασης της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ Β’1474/28.04.2017) και συμπεριλαμβάνονται στην πλατφόρμα του ΚΕΑ.
• Άστεγοι, που εξυπηρετούνται από αντίστοιχες δομές φιλοξενίας αστέγων (π.χ. κέντρα ημέρας, συσσίτια αστέγων κτλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.