Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Εκδήλωση στο Αμύνταιο, με θέμα τις εξελίξεις στην ενέργεια και τις επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία…


  Η Λαϊκή Συσπείρωση Αμυνταίου καλεί σε σύσκεψη τους φορείς και τον λαό του δήμου μας στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, την Τρίτη 21 Γενάρη στις 20:00 με θέμα «Οι εξελίξεις στην ενέργεια και οι επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία».
 
  Φίλες και Φίλοι, δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή και αυταπάτες. Τίποτα το δίκαιο δεν θα έχει η απολιγνιτοποίηση για τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής μας. Κανένα σχέδιο για την μεταλιγνιτική περίοδο δεν μπορεί να αναπληρώσει τις καταστροφικές συνέπειες από την κατάργηση της βαριάς βιομηχανίας του λιγνίτη στην περιοχή μας.
  Προβάλουμε την Οργάνωση της Πάλης και Απαιτούμε:
- Να σταματήσει το κλείσιμο των μονάδων και ορυχείων της ΔΕΗ
- Αντικατάσταση των παλαιών θερμικών μονάδων με σύγχρονους λιγνιτικούς σταθμούς, για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας
- Αποκατάσταση των εδαφών, μετεγκατάσταση Οικισμών.
-Να μην χαθεί καμία θέση εργασίας
-Ρεύμα φθηνό και τηλεθέρμανση για το λαό.
Λέμε ΟΧΙ στη φτώχεια, την Ανεργία και την Ερήμωση του Τόπου μας!
Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.