Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Σύσκεψη φορέων για την στήριξη της Κτηνοτροφίας…


  Σύσκεψη φορέων για την στήριξη της Κτηνοτροφίας πραγματοποιήθηκε χθες, 13 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στον 2ο όροφο, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Άμπα Βασίλειο.
 
  Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι, οι Αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καθώς και οι Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι/ Συνεταιρισμοί.
  Ο Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε ότι η οργάνωση της καταγραφής των στοιχείων των Γεωργοκτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων κρίνεται επιτακτική για να μπορέσουν να υλοποιηθούν οι όποιες δράσεις. Τόνισε ακόμα την ανάγκη ομαδοποίησης των προβλημάτων και την πρόθεση της Περιφέρειας για υλοποίηση έργων υποδοχής στην κτηνοτροφία.
  Παρουσιάστηκαν τα προβλήματα των κτηνοτρόφων σχετικά με τις  αδειοδοτήσεις των σταβλικών εγκαταστάσεων, την ηλεκτροδότηση και ύδρευση σε βοσκοτόπια και στάβλους καθώς και οι δυσκολίες λόγω μη ύπαρξης αγροτικής οδοποιίας.
  Κλείνοντας την συζήτηση ο κ. Άμπας, ζήτησε τη συνεργασία όλων, ώστε να βρεθούν λύσεις για την ωρίμανση των διαδικασιών προκειμένου να υπάρξει ετοιμότητα για τη μεταλιγνιτική εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.