Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και στο Αμύνταιο! Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο…


  Με κάθε επισημότητα, όπως εξάλλου αρμόζει στις γιορτινές μέρες που διανύουμε, άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και στην έδρα του Δήμου Αμυνταίου, στην ομώνυμη κωμόπολη, στην κεντρική πλατεία (παρκινγκ & σιδερόφρακτης παιδικής χαράς) Γ. Μόδη, παρουσία πλήθους ξωτικών, καλικαντζάρων και νυχτερίδων!!!
 
  Τόσο ο Δήμος όσο και οι «πολιτιστικοί»(!!!) και άλλοι σύλλογοι του χωριού, φρόντισαν να προσφέρουν –για άλλη μια χρονιά- ένα πλούσιο θέαμα στους «βαθιά νυχτωμένους» κατοίκους του οικισμού…
Άντε, και του χρόνου …καλύτερα!!!     

3 σχόλια:

  1. Δέντρο μπορεί να μην άναψαν...Άλλωστε που καιρός για τέτοια...ΑΛΛΆ φωτιές θα ανάψουν και μάλιστα μια εβδομάδα πιο νωρίς...Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με κύριο θέμα ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ ΞΊΝΌΎ ΝΕΡΟΎ. ..ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα που οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι κατηγορούσαν τους προηγούμενους!
    Από στολισμό τπτ. Ούτε στις εισόδους της πόλης! Από το κακό στο χειρότερο! Πάλι καλά έχουμε τα στολισμένα χωριά μας και την κοντινή Πτολεμαΐδα που είναι αυτή την χρονιά πιο στολισμένη από ποτέ! Κ έτσι οι κάτοικοι Αμυνταίου τρέχουν να αφήνουν κ τα χρήματα τους σε άλλη αγορά...κ όχι στην τοπική! Άφαντοι όλοι τους (στα μαγαζιά της Πτολεμαΐδας οι δημοτικοί σύμβουλοι)... εμφανίζονται μόνο σε εκδηλώσεις.
    Και του χρόνου με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΙΖΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.