Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Ευχές & Ευχαριστήριο μήνυμα από το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Αμυνταίου…


  Στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Αμυνταίου την φετινή ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020, έγινε μια προσπάθεια να λειτουργήσουν ειδικότητες που δεν υπήρξαν ξανά στη σύντομη ιστορία του.
 
  Η σωστή λειτουργία των ειδικοτήτων αυτών αποτέλεσε ένα στοίχημα για την Διοίκηση και το Προσωπικό του Δ.Ι.Ε.Κ. που έπρεπε να κερδηθεί.
  Έχοντας διανύσει το μισό του ακαδημαϊκού εξαμήνου και καθώς τα περισσότερα από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς, η Διοίκηση και το Προσωπικό του Ι.Ε.Κ., νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων :
  Το κτήμα "Κυρ-Γιάννη", Το οινοποιείο "Βεγορίτης", Την εταιρία παραγωγής και μεταποίησης προϊόντων πιπεριάς "Ναουμίδης" καθώς και έναν παραγωγό από την περιοχή του Μανιακίου που επιθυμεί την ανωνυμία του, για την προσφορά των μοναδικών προϊόντων τους στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef).
  Επίσης το Εστιατόριο - Ξενώνας "Κοντοσώρος" στο Ξινό Νερό και την επιχείρηση "Αγροτεχνική", για την προσφορά ειδών εξοπλισμού κουζίνας για την ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef), την κυρία Δήμζα Χρύσα "Μανδραγόρας" για τα υλικά εκπαίδευσης και τις πολύτιμες γνώσεις της που μας προσέφερε στο τμήμα Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ και την κυρία Μαίρη Φαρμάκη της εταιρίας "Megasoft" για την προσφορά του λογισμικού εκπαίδευσης για την ειδικότητα του "Στελέχους Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου" καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της ευρύτερης περιοχής για την φιλοξενία. 
  Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Εκπαιδευτικό Προσωπικό και το Μαθητικό δυναμικό του Ι.Ε.Κ. για την προσπάθεια που καταβάλλουν για την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων και την υπέρβαση των δυσκολιών που παρουσιάζονται. Επίσης να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.
Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ
Τοκμακίδης Πρόδρομος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.