Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

«Γιάννης Ρίτσος 1909 - 1990» - Βραδιά Ποίησης και Μουσικής στο Αμύνταιο…


  Σας γνωστοποιούμε ότι, το Γυμνάσιο Αμυνταίου και το Ωδείο Φλώρινας - Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας - Παράρτημα Αμυνταίου, τιμώντας τα 110 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου μας ποιητή Γιάννη Ρίτσου, συνδιοργανώνουν Βραδιά Ποίησης και Μουσικής
 
 που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.
Ώρα έναρξης της εκδήλωσης η 18.30’.
Πιο συγκεκριμένα:
- Θα αναγνώσουν ποιήματα του Γιάννη Ρίτσου, μαθητές του Γυμνασίου Αμυνταίου και ποιητές της περιοχής μας και θα τραγουδήσουν μελοποιημένους στίχους του, καθηγητές  του παραρτήματος Αμυνταίου του ωδείου Φλώρινας.
- Θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της εκδήλωσης εικαστική παρέμβαση από το 3ο εργαστήριο ζωγραφικής της σχολής Καλών τεχνών Φλώρινας, με τους φοιτητές, Βασίλη Σέτζα, Ηλία Μπαρκαλή, Ανδριανή Τζίμα, Αρσινόη Τσορμπάρη, Βάσια Ραβαζούλα, Δώρα Καρανάκη και  τον καθηγητή τους Χάρη Κοντοσφύρη.
- Θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας σχετική με τη ζωή του λογοτέχνη μας.
  Επί πλέον, στο χώρο της εκδήλωσης, θα εκτεθούν βιβλία και περιοδικά σχετικά με τον τιμώμενο ποιητή Γιάννη Ρίτσο.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.