Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Ρεσιτάλ πιάνου από το Ωδείο Φλώρινας…


  Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σας προσκαλεί στο Ρεσιτάλ πιάνου των ταλαντούχων πιανιστών, Αντώνη Ασπρίδη και Πολυξένης Πούλιου.
 
  Το ρεσιτάλ διοργανώνεται  σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης  και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ», Γονέων του Ωδείου Φλώρινας, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 7:30 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας, «Θεόδωρος Αγγελόπουλος.
Ο Διευθυντής του Ωδείου Φλώρινας
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Βασίλειος Κίτσος

Α΄ΜΕΡΟΣ
Έργα: R. Schumann - M. Ravel
Σολίστ: Αντώνης Ασπρίδης
  Πήρε τα πρώτα μαθήματα πιάνου το 2010. Έχει διακριθεί σε πολλούς διαγωνισμούς (23rd International Competition for Instrumentalists and Composers, Φίλωνα κ.α.) και παρακολούθησε σεμινάρια των Chantal Stigliani, Michael Hauber κ.ά.
  Έχει εμφανιστεί με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης και σε ρεσιτάλ πιάνου του συλλόγου Philomuses στο Παρίσι. Απέκτησε πτυχίο πιάνου, αρμονίας και αντίστιξης με βαθμό «Άριστα», ενώ τώρα φοιτά στο ΚΩΘ (τάξη Δημητριάδη) και στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του ΠΑΜΑΚ.

Β΄ΜΕΡΟΣ
Έργα: L. v. Beethoven , C. Debussy
Σολίστ:  Πολυξένη Πούλιου
  Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τάξη ειδίκευσης πιάνου του I. Petrin, και πτυχιούχος πιάνου από το Μακεδονικό Ωδείο με βαθμό «Άριστα Παμψηφεί» (τάξη Χ. Νούλη).
  Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Δ. Ευνουχίδου, Δ. Τουφεξή, Μ. Τιρίμο, A. Jasiński, A. Malikova, J. Margulis κ.ά. Έχει τιμηθεί με το Α’ βραβείο στον διαγωνισμό Bachauer - Junior (2016), ενώ ως φιναλίστ του 4ου Διαγωνισμού του Φεστιβάλ Πιάνου συνέπραξε με τη Συμφωνική Ορχήστρα του ΚΩΘ υπό τη διεύθυνση του Δ. Παντή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.