Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη για τα φλέγοντα θέματα της περιοχής… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Την πρώτη του συνέντευξη, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, παραχώρησε στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης, το απόγευμα της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου.
 

  Ο κ. Μπιτάκης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στην ενέργεια, την τηλεθέρμανση και τα αποτελέσματα των συναντήσεων του με κυβερνητικά στελέχη, για τη διεκδίκηση διάφορων θεμάτων του Δήμου Αμυνταίου.

5 σχόλια:

  1. Ακομα δεν καταλαβες οτι εισαι δημαρχος αμυνταιου και οχι προεδρος φιλωτα. Προσγειωσου πριν σε προσγειωσει αποτομα η πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις δημοτικές εκλογές υποψήφιοι του κυρίου αυτού από τον Άγιο παντελεημονα ζητούσαν τιν ψήφο μας " Για το χωριό πρώτα και τον περιοχή μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από οτι εμαθα και μετα ειδα με τα ματια μου το χωριο σου τωρα φαινεται καπως αλλοιως, διοτι εχουν καθαρηση τα παντα, πχ. το σχολειο, παλιο ιατρειον, ολους τους χωρους τις ακρες του δρομου προς το αμυνταιο σηματοδητησαν τις κολονες της ΔΕΗ ωστε να = ξερεις= και εσυ που ειναι η βλαβη , ασπρισαν τα παντα , κ.α
      Δηλαδη μπορεις να πας πης τι ειχε κανει ο πρωην =καλος= σου δημαρχος για τον ΑΓΙΟ? για σκεψου λίγο
      και μετα γραψε.
      Ο καθε αντιπροσωπος του χωριου θα πρεπη να φροντιση
      δια τις αναγκες οποτε θα επελθη μια ταξι.
      == Τοσα χρονια== περασαν εκανες ποτε συστασεις εις
      τον πρωην αξιότιμο κ. Θεοδωριδη δια την μεριμνα του
      χωριου εσυ ο καθεις αλλος?
      Μφχ

      Διαγραφή
    2. Ο Μουφτης ήτανε ο μεγαλυτερος εχθρος του χωριου, αν μπορουσε να το εξαφανίσει απο τον χαρτη θα το είχε κάνει.
      ...Εχω μπροστα μου το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Π Ε Φλωρινας. Αρδευτικη ζωνη φιλωτας- βεγοριτιδας, Αυξων αριθμος προτεραιοτητας 14 απο 25.
      Το διαβάζει με ενα αλαζονικο υφος λες και οι άλλοι ήταν ψυχοπαθεις.
      Από ότι φαίνεται οι κυριοι αυτοι δεν εχουν χωραφια στον φιλώτα. Και επειδή η βεγοριτιδα παραμενει για δεκαετίες μια καυτη πατατα δεν θελουν να καψουν τα χερια τους.
      Το Ελληνικο κρατος εχει στειλει στην Π Ε Φλωρινας και στον δημο αμυνταιου επιστολες να μην πειράξουν την λιμνη βεγοριτιδα. Αυτες γιατι δεν μας τις διαβαζεις.....

      Διαγραφή
    3. Ειναι τα 60 εκατομμυρια του ταμείου εθνικής μεταβασης για την μεταλιγνιτικη εποχη, Να τα κανουμε αρδευτικα για να εχουν τσαμπα νερο οι ημετεροι μεγαλοκτηματιες. Αυτοι που μαζί με την ΔΕΗ εξαφανισαν επιφανειακά και υπόγεια ύδατα της περιοχής. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.