Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

«Βιωματικό Εργαστήριο για άνεργες γυναίκες: Γνωρίζω τον εαυτό μου - γνωρίζω τις επιλογές μου» από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Φλώρινας…


  Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Φλώρινας, στο πλαίσιο της παρεχόμενης υπηρεσίας εργασιακής συμβουλευτικής, πρόκειται να υλοποιήσει ομαδικό Βιωματικό Εργαστήριο για άνεργες γυναίκες. Στόχος του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχουσες να:
 
• έρθουν σε επαφή με τα προσωπικά τους χαρακτηριστικά
• να ανακαλύψουν συναισθήματα, προσωπικές επιθυμίες, να εκτιμήσουν τις ανάγκες τους
• να αποκτήσουν δεξιότητες που θα τις επιτρέψουν να μετουσιώσουν την αυτογνωσία, τα θέλω και τις δυνατότητές τους σε μια καλή επαγγελματική επιλογή.
  Ο κύκλος των ομαδικών συναντήσεων θα έχει συνολική διάρκεια 10 ώρες. Οι συναντήσεις θα είναι εβδομαδιαίες, διάρκειας 2 ωρών, στο χώρο του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Φλώρινας, Κοντόπουλου 49 στη Φλώρινα.
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ .
  Για αιτήσεις συμμετοχής και πρόσθετη πληροφόρηση, οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν να απευθύνονται στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας, Δευτέρα- Παρασκευή 10:00- 14:00, τηλ. επικοινωνίας: 2385024081.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 25/10/2019.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Φλώρινας
Κοντόπουλου 49, 53100, Τ: 23850 24081 FAX: 23850 24083.
email: symv.kentro.flo@gmail.com blog: http:// womenaidflorina.blogspot.gr/
fb: https://www.facebook.com/ symvouleutikokentroflorinas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.