Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Γιορτή Πίτας 2019 στο Λέχοβο…


  Για μία ακόμη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί και φέτος η Γιορτή Πίτας στο Λέχοβο, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019, στις 7 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία Λεχόβου, με διοργανωτή τον Ενωτικό Σύλλογο Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας».
 
  Η Γιορτή Πίτας, με τις παραδοσιακές και μοναδικές πίτες του Λεχόβου, τις οποίες θα παρασκευάσουν και θα διαθέσουν οι εθελόντριες -γυναίκες του χωριού, αναμένεται να αποτελέσει και φέτος «πόλο έλξης», τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες του χωριού από την ευρύτερη περιοχή.
  Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019, στις 12:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια για των «Μονοπατιών Ειρήνης», Κεντρική Πλατεία Λεχόβου που είναι ένα έργο του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών με την χρηματοδότηση από το Ελληνογερμανικό Ταμείο για το Μέλλον και την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.