Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Αμύνταιο: Αφιέρωμα στην 13η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα»… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Με αφορμή την 13η «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα», η οποία διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» με την αρωγή της Ελληνικής Αστυνομίας και τη συμβολή της Τροχαίας, ο Δήμος Αμυνταίου πραγματοποίησε δράσεις ενημέρωσης,

 με κεντρικό σύνθημα «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί», το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτώβρη 2019.

  Εθελοντές του Ι.Ο.ΑΣ., με τη συμβολή του αντιδημάρχου του Δήμου Αμυνταίου, Παναγιώτη Κιοσέ, βρέθηκαν στο All Time Cafe Bar και ενημέρωσαν σχετικά για τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η κατανάλωση αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση, τόσο τους θαμώνες, όσο και τους περαστικούς οδηγούς.

  Η δράση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Α.Τ. Αμυνταίου -που διέθεσε αλκοολόμετρα- ώστε να γίνουν «εικονικά» αλκοτέστ, ενώ διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια και αναμνηστικά δώρα σε όσους «τήρησαν την υπόσχεσή τους» και δεν κατανάλωσαν αλκοόλ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.